Lisansüstü Eğitim Enstitüsü

Üniversitemizde lisansüstü eğitimin geliştirilmesi amacıyla kurulmuştur. Enstitümüz var olan yüksek lisans ve doktora programlarının etkin ve çağdaş bir şekilde yönetiminden, Üniversitemizin vizyonu ve misyonu doğrultusunda yeni programların açılması için gerekli çalışmaların yürütülmesinden, araştırma faaliyetleri altyapısının lisansüstü eğitime entegre edilmesi ve geliştirilmesinden sorumludur.

#GELECEĞİNPİRİOL

Neden PRU Lisansüstü Eğitim Enstitüsü?

Piri Reis Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü akademisyenleri neden Piri Reis Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü sorusunu senin için cevaplıyor!

#GELECEĞİNPİRİOL

GÜÇLÜ AKADEMİK KADRO

Sektörde öncü ve başarılı bir eğitim kurumu olmanın gururunu taşıyoruz, çünkü sahip olduğumuz alanında uzman ve güçlü akademik kadromuz ile birlikte, tam donanımlı laboratuvarlarımız ve simülasyon merkezlerimiz ile öğrencilere benzersiz bir öğrenme deneyimi sunuyoruz. Amacımız, öğrencilerimizi geleceğin liderleri olarak yetiştirmek ve onlara sektörde en iyi eğitimi sağlamaktır.

Akademisyen