Denizci Öğrenciler Derneği 24. Dönem Başkanı Üniversitemiz Gemi İnşa ve Gemi Makineleri Mühendisliği Bölümü öğrencisi Tunahan Akın Oldu.

30 Haziran 2022 Perşembe

1999'dan beri faaliyet gösteren Türkiye’de ve dünyada denizcilik öğrencileri için kurulmuş tek sivil toplum kurumu olan Denizci Öğrenciler Derneği(DÖDER), 25 Haziran Cumartesi günü Gemi Mühendisleri Odası’nda gerçekleşen Genel Kurul Toplantısında 2022-2023 Dönemi Yönetim Kurulunu belirledi.  Üniversitemiz Gemi İnşa ve Gemi Makineleri Mühendisliği Bölümü öğrencisi Tunahan Akın Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.
Tunahan Akın “Öncelikle üzerimde emeği geçen eski dönemlerime ve ardından bu büyük görevi benimle birlikte sırtlanan Denizci Öğrenciler Derneği 24.Dönem Yönetim Kurulu Üyelerinin bana ve bu ekibe güvenlerinden dolayı can-ı gönülden teşekkür ederim. Bir bayrak yarışı olarak gördüğümüz Denizci Öğrenciler Derneğini ve Türk Denizciliğini ileriye taşımak adına yapacağımız faaliyetler için heyecanlı ve bir o kadar gururluyuz.
Geçmiş dönem etkinliklerini geliştirip yeni fikirleri, faaliyetleri ortaya koyacağız. Bu kültürden ve yapıdan üst düzeyde faydayı tüm Denizci Öğrencilere sağlayacağız.
Geçmiş dönemlerde yaptıklarımız, bu sene yapacaklarımızın teminatıdır.” diyerek yapmış olduğu konuşmasında tüm denizcilik okullarının birlik içinde daha çok çalışarak daha ileriye götüreceklerini belirtti.
Başta öğrencimiz Tunahan Akın olmak üzere tüm Denizci Öğrenciler Derneği Yönetim Kuruluna yeni dönemlerinde başarılar dileriz.