İngilizce Hazırlık Bölümü 4. Modül Bilgilendirme

17 Nisan 2022 Pazar

Değerli Öğrencilerimiz,

18 NİSAN 2022 (Pazartesi) günü  4. Modül eğitim - öğretime başlanacaktır. Sınıf-seviye ve ders öğretim görevlisi bilgilerinizi OİS üzerinden inceleyebilirsiniz.

Eğitim-Öğretim yılı boyunca Hazırlık Bölümü ile iletişim için üniversite tarafından size tanımlanan  ( ..........@pru.edu.tr )  mail adresleriniz üzerinden iletişime geçmeniz uygundur.

-  Sağık Raporlarınız için;  prepreport@pirireis.edu.tr   e-posta adresinin  ek kısmına  raporunuzun görselini  ekleyerek ve durumunuzu açıklayarak (öğrenci numaranız, isim soyisim ve sınıfınızı belirterek)  göndermeniz önem arz eder.

-  Hazırlıkla ilgili konularda (dersler, OİS vb.) ;   pruprep@pirireis.edu.tr   e-posta adresine  gönderim yapabilirsiniz.

Eğitiminiz için ihtiyaç duyacağınız bilgilendirme belgeleri altta sunulmuştur.

- Dersler ve MS Teams Ekip Kodları
- Ders Programları
- Ders Saatleri
- Sınıf- Kat Planı