Kısmi Zamanlı Öğrenci Alım İlanı - Mühendislik Fakültesi

18 Mart 2022 Cuma

KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ALIMI – MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Bölümlerinde istihdam edilmek üzere “Kısmi Zamanlı Öğrenci “alınacaktır. Bu statüde çalışmak isteyen öğrencilerimizin 23.03.2022 tarihi mesai saati bitimine kadar başvuru formunu doldurarak başvuru yapmaları gerekmektedir.

Başvuru Formu : https://form.jotform.com/220763425402953

Duyuru Başlama Tarihi:

18.03.2022

Duyuru Bitiş Tarihi:

23.03.2022

Sonuç Açıklama Tarihi:

29.03.2022

Komisyon değerlendirme (mülakat) tarih ve saati ilgili birimler tarafından adaylara bildirilecektir.

Başvuru koşulları:

“Piri Reis Üniversitesi Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Yönergesi “ esas alınarak;

• Kayıt donduran/ izinli sayılan öğrenci olmamak,
  • Normal eğitim-öğretim süresi içinde öğrenim görüyor olmak,
  • Disiplin cezası almamış olmak,
  • Lisans öğrencisi olup toplamda iki güz ve iki bahar dönemi çalışmış olanlar ile Ön lisans ile Lisansüstü öğrencisi olup bir güz ve bir bahar döneminde çalışmış olanlar kısmi zamanlı asistan öğrenci olarak başvuru yapamaz.

Talebi Yapan Birim

İşin Niteliği

İstihdam Edilecek Öğrenci Sayısı

Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği Bölümü

Software parkındaki yazılımların derslerde efektif kullanımı için bu yazılımları yeni öğrenecek öğrencilere yardımcı olmak, laboratuvar çalışmalarına destek olmak, tanıtım ve faaliyet gibi organizasyonlarda görev almak.

Makine Mühendisliği Bölümü

Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü