Hukuk Fakültesi, Deniz Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi Bilimsel Araştırma Programı

18 Şubat 2022 Cuma

Kısa bir süre önce kaybettiğimiz çok değerli Deniz Hukukçusu meslektaşımız Av. Andaç BİLGEN anısına,

Üniversitemiz Hukuk Fakültesi ve Deniz Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 2021-2022 Akademik Yılının ilk Bilimsel etkinliği Prof. h.c. Dr. Bülent SÖZER'in ''Denizyolu ile Yapılan Yük Taşımalarında Siber Riskler'' konulu sunumu ve Prof. Dr. Samim ÜNAN'ın da ''Denizyolu ile Yapılan Yük Taşımalarında Siber Risklerin Sigortalanması'' konulu sunumu ile hibrit olarak gerçekleşecektir.

Etkinliğimiz  Deniz Kampüsü Seminer 1 Salonunda gerçekleşecektir. Çevrimiçi katılım için linkten erişim sağlayabilirsiniz.