İngilizce Hazırlık Bölümü 3. Modül Bilgilendirme

11 Şubat 2022 Cuma

Değerli Öğrencilerimiz,

14 ŞUBAT 2022 (Pazartesi) günü  3. Modül eğitim - öğretime başlanacaktır. Sınıf-seviye ve ders öğretim görevlisi bilgilerinizi OİS üzerinden inceleyebilirsiniz.

Eğitim-Öğretim yılı boyunca Hazırlık Bölümü ile iletişim için üniversite tarafından size tanımlanan  ( ..........@pru.edu.tr )  mail adresleriniz üzerinden iletişime geçmeniz uygundur.

-  Sağık Raporlarınız için;  prepreport@pirireis.edu.tr   e-posta adresinin  ek kısmına  raporunuzun görselini  ekleyerek ve durumunuzu açıklayarak (öğrenci numaranız, isim soyisim ve sınıfınızı belirterek)  göndermeniz önem arz eder.

-  Hazırlıkla ilgili konularda (dersler, OİS vb.) ;   pruprep@pirireis.edu.tr   e-posta adresine  gönderim yapabilirsiniz.

Eğitiminiz için ihtiyaç duyacağınız bilgilendirme belgeleri altta sunulmuştur.

• *DERS PROGRAMLARINIZDA BELİRTİLEN SINIF İSİMLERİNİ REFERANS ALARAK KİTAP ALIMLARINIZI YAPMANIZ ÖNEM ARZ EDER.  KUR TEKRARLAYAN ÖĞRENCİLER MEVCUT KİTAPLARINI KULLANMAYA DEVAM EDECEKLERDİR.

* Öğrenciler için MS TEAMS kullanım kılavuzu

* Hazırlık Öğrenci El Kitabı Link: https://www.pirireis.edu.tr/ogrenci-bilgilendirme-dokumani

Başarılar,

İngilizce Hazırlık Bölüm Başkanlığı