Hazırlık Online Sınavlar

24 Ocak 2022 Pazartesi
Değerli Öğrencilerimiz,
1. Ekte, online olarak icra edilecek Modül Bitirme ve İngilizce Yeterlik Sınavları (yazılı sınav ve konuşma sınavı) ile ilgili yazılı yönergeler ve sınav takvimi bulunmaktadır. Buna ek olarak da aşağıdaki linkte açıklayıcı eğitim videosu bulunmaktadır.  Sınav esnasında bir problem yaşamamanız için sınavlarınız öncesinde dokümanlara göz atmanız ve sizin için hazırlanmış olan videoyu izlemeniz tavsiye edilmektedir.
2. 2019/2020 girişli öğrencilerimizin maillerini / OİS mesajlarını kontrol etmeleri gerekmektedir.
3. Öğrencilerimizin online sınavlarda yoklama ve iletişim için kullanacakları sınıflar / ekip kodları ile Speaking (Konuşma) sınavı saat detayları en geç 25.01.2022 Salı akşamı OİS üzerinden gönderilecektir.
Bilginize,
VIDEO LİNKİ: (Aşağıdaki linki tarayıcınızın arama çubuğuna kopyala-yapıştır yaparak videoya erişebilirsiniz)