İngilizce Hazırlık 2. Modül Duyurusu

5 Aralık 2021 Pazar

Değerli Öğrencilerimiz,

6 ARALIK 2021 PAZARTESİ günü Hazırlık Bölümü 2.Modül eğitim-öğretimine başlanacaktır.

Pazartesi- Salı günleri yüz yüze veya online eğitim; Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri online eğitim şeklinde olacaktır.

2.Modül için gerekli olan dökümanlar;  MS TEAMS ekip kodları, MSTEAMS Kullanım Kılavuzu, Ders Programları, Kitap Listesi, Sınıf Yerleşim Planı ve Öğrenci El Kitabı ekte yer alan dosyalarda mevcuttur.

2.Modül seviye - sınıf bilgileriniz için OİS "not belgelerinizi" kontrol edebilirsiniz.

16 Haftalık eğitim gören Alpha ve Delta Intensıve öğrencilerinin sınıf ve seviye değişikliği olmamıştır.

- Pazartesi-Salı Günleri Eğitim Düzeni;

- ALPHA 1'den 30'a kadar olan sınıflar *SABAH grubu olarak saat 09:00'da  yüz yüze veya online olarak derslere katılacaktır.

- ALPHA 31 ve 32 sınıfları, BETA, GAMMA, GAMMA R.,  DELTA  sınıfları  *ÖĞLEN grubu olarak saat 13:00'da yüz yüze veya online olarak derslere katılacaktır.

* Eğitim-Öğretim yılı boyunca Hazırlık Bölümü ile iletişim için üniversite tarafından size tanımlanan  ( ..........@pru.edu.tr )  mail adresleriniz üzerinden iletişime geçmeniz uygundur.

-  Sağık Raporlarınız için;   prepreport@pirireis.edu.tr   e-posta adresinin ek kısmına  raporunuzun görselini  ekleyerek ve durumunuzu açıklayarak (öğrenci numarası, ad soyad ve sınıf belirterek)  göndermeniz
       önem arz eder.

-  Hazırlıkla ilgili konularda (dersler, OİS vb.) ;   pruprep@pirireis.edu.tr   e-posta adresine  gönderim yapabilirsiniz.

2.MODÜL DERS PROGRAMLARI

2.MODÜL KİTAP LİSTESİ