2.Ek Kontenjan İngilizce Hazırlık 1.Modül Sınıf-Seviye Bilgilendirmesi

4 Kasım 2021 Perşembe

Değerli Öğrencilerimiz,

Piri Reis Üniversitesi İngilizce Hazırlık Bölümüne Hoş Geldiniz,

5 Kasım 2021 CUMA  günü itibariyle ekte sunulan seviye-sınıf listesini kontrol ederek  eğitim-öğretime katılabilirsiniz.

Pazartesi- Salı günleri yüz yüze veya online eğitim.
Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri online eğitim şeklinde olacaktır.

Online eğitimler  MS TEAMS platformu üzerinden uygulanacaktır. Online  eğitiminiz ile ilgili ihtiyaç duyacağınız MS TEAMS ekip kodları ve kılavuz  ekte yer alan dosyalarda mevcuttur.

- Pazartesi-Salı Günleri Eğitim Düzeni; ALPHA  sınıfları *SABAH  09:00' da yüz yüze veye online şekilde  dersleri başlar.
- Pazartesi-Salı Günleri Eğitim Düzeni; DELTA  sınıfları *ÖĞLEN  13:00' da yüz yüze veye online şekilde  dersleri başlar.

- Çarşamba, Perşembe, Cuma Günleri tüm seviye-sınıflarda Online eğitim SABAH 09:00' da başlar. Online derslerde de devam zorunluluğu bulunmaktadır.

Kampüs içerisinde;
• Maske takma zorunluluğu devam edecek,
• Riskli vakaların takibi amacı ile kampüs girişinde HES kodu kontrolü yapılacak ,
• Öğrencilerimizden iki doz aşı kartına sahip olanlar kampüse alınacaktır.
• Aşı yaptırmamış olanlar, kampüs alanına girişlerde son 72 saat içerisinde alınmış negatif PCR testi sonucunu ibraz etmek zorundadır.

- Eğitim-Öğretim yılı boyunca Hazırlık Bölümü ile iletişim için üniversite tarafından size tanımlanan  ( ..........@pru.edu.tr )  mail adresleriniz üzerinden iletişime
       geçmeniz önem arz eder.

- Sağık Raporlarınız için;  prepreport@pirireis.edu.tr   e-posta adresine,

Hazırlıkla ilgili konularda (dersler, OİS vb.) ;   pruprep@pirireis.edu.tr   e-posta adresine  gönderim yapabilirsiniz.

Ekte Bulunan Listeler;
- 2. Ek Kontenjan Seviye-Sınıf Listesi
-1.Modül Kitap Listesi
-1.Modül Ders Programları