İngilizce Hazırlık Sınıfı Öğrencilerimizin Dikkatine

30 Eylül 2021 Perşembe

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı ders başlangıcı ve Okul Açılış Töreni faaliyetleri kapsamında:

1.      ALPHA seviyesi öğrencilerimizin sabah saat 09:00’da okulda hazır bulunmaları, derslerin bitiminde öğretmenlerinin gözetiminde Açılış Törenine katılmaları,

2.      BETA, GAMMA ve DELTA seviyesi öğrencilerimizin en geç 12:30’da okulda hazır bulunmaları, alınacak yoklamanın ardından öğretmenlerinin gözetiminde Açılış Törenine katılmaları önemle duyurulur.

3.      ALPHA seviyesindeki öğrencilerimize saat 10:00’dan itibaren sınıflarında Macmillan Yayınevi temsilcileri tarafından online olarak kitap tanıtım ve oryantasyon faaliyetleri icra edilecektir. Derslere online olarak katılacak öğrencilerimiz söz konusu toplantıya Microsoft MS Teams platformu üzerinden bm7jh41 Ekip kodu ile katılabileceklerdir (Ekip Adı: 2021-2022 İNGİLİZCE HAZIRLIK ÖĞRENCİLERİ ORYANTASYON EKİBİ). BETA, GAMMA ve DELTA seviyesindeki öğrencilerimiz de aynı tanıtım toplantısına online olarak katılabileceklerdir.

4.      Ekteki dosya’da bulunan MS Teams Kılavuzunu dikkatli bir şekilde incelemeniz, derslere ve online toplantılara katılabilmeniz adına önem arzetmektedir.

Öğrenciler İçin MS TEAMS Kullanım Klavuzu