16/17 Eylül 2021 Tarihinde Yapılacak İngilizce Yeterlilik Sınav Duyurusu

14 Eylül 2021 Salı

Değerli Öğrencilerimiz,

1. 13 Eylül 2021 tarihinde yapılmış olan Seviye Tespit Sınavından 50 ve üzeri not almış ve İngilizce Yeterlik Sınavına katılmaya hak kazanmış öğrencilerimizin listesi ekte sunulmuştur.
Bu öğrencilerimizin 16 Eylül 2021 Perşembe günü yapılacak olan sınavın Dinleme, Okuma ve Yazma bölümleri için sınav günü sabah 09:00'dan itibaren güvenlik kontrollerinin yapılması maksadıyla İngilizce Hazırlık Kampüsü'nde (İstasyon Mah.Hakim Sk.No=3 Tuzla / İSTANBUL) tamamlanmış (en az 2 doz) aşı kartları ya da son 72 saat içerisinde alınmış PCR test sonuçları, fotoğraflı bir kimlik ve sınav için gerekli kırtasiye malzemeleri ile birlikte hazır bulunmaları önemle rica olunur.

2. STS'den yeterli notu alamamış öğrencilerimiz için ayrıca bir liste yayımlanmayacaktır. Bu öğrencilerimiz almış oldukları nota göre ilgili seviyeye tefrik edileceklerdir. Okulun açılmasından önce ilgili hususlar internet sitemizden duyurulacaktır.

3. Dinleme ve Okuma Bölümleri : 10:30-12:30
                        Yazma Bölümü:  14:00-15:30

4. 17 Eylül Cuma günü yapılacak olan Konuşma Sınavı listesi  yarın (16.09.2021)  yine sitemizden duyurulacaktır.

İngilizce Yeterlik Sınavı Duyuru Listesi

Başarılar Dileriz!