2020-2021 Eğitim-Öğretim Döneminde eğitime başlayan Sualtı Teknolojisi (SAT) programı öğrencilerimizle Flamamızı Kaş bölgesindeki dalışlarda gururla dalgalandırdık

9 Haziran 2021 Çarşamba

2020-2021 Eğitim-Öğretim Döneminde eğitime başlayan Sualtı Teknolojisi (SAT) programı öğrencilerimizle Piri Reis Üniversitesi Flamamızı Kaş bölgesindeki dalışlarda gururla dalgalandırdık. Pandemi süresince aldığımız tüm önlemler ile Üniversitemizde verdiğimiz uygulamalı eğitimlerin deniz safhasındaki kısmında, final sınavlarımızın sonrasında küçük bir ödüllendirmeyle, daha uygun sualtı şartlarından da istifade ederek yarıyıl derslerimizi tamamladık.

Sualtı dalışı Öğrencilerimiz Mert KURTULMUŞ ve Cem Berk ÖZCAN dalış eğitimlerini Öğretim Görevlisi Levent ATIL eşliğinde gerçekleştirdi.