4.Modül Achievement Sınav Duyurusu

17 Mayıs 2021 Pazartesi

Değerli Öğrencilerimiz,

Achievement (Ara Sınav)  20.05.2021 (Perşembe)  tarihinde yapılacaktır.

Sınavların "Yoklama" bölümü MSTEAMS uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir. Sınav Kılavuzu, Sınav saatleri & MS Teams sınıf kodu listesini inceleyiniz.  "Sınavlar" OİS (öğrenci bilgi sistemi) üzerinden uygulanacaktır.

*Sınavla ilgili yaşanacak sorunlar için öncelikle sınav gözcüsü öğretim elemanlarımızı bilgilendiriniz, ihtiyaç halinde     pruprep@pirireis.edu.tr    adresine mail gönderebilirsiniz.

*Writing sınav dökümanına (Word dosyasına) ve kompozisyonunuzun en üst sol kısmına adınızı-soyadınızı ve okul numaranızı yazarak ÖNCELİKLE OİS sistemine yüklemeniz önem arz etmektedir.

*Herhangi bir sebeple OİS'e yükleyemediğiniz dosyayı sınav bitiminden itibaren en geç 30 dakika içinde  Sınav Gözcüsü Öğretim Görevlisinin  e-posta adresine göndermeniz gerekmektedir.

*Sınav dökümanınızı e-posta olarak gönderirken  word belgesini ek kısmına ekleyip, konu kısmına ad soyad , sınıf ve öğrenci numaranızı belirterek göndermeniz uygundur.

*Belirtilen süre zarfı dışında gönderilen dosyalar dikkate alınmayacaktır.

*Göndermiş olduğunuz paragraf/kompozisyon intihal (başkasının fikrini kaynak belirtmeden kendininmiş gibi kullanmak) olup olmadığı açısından kontrol edileceği için yazdıklarınızın özgün ve size ait olmasına özen gösteriniz.

ACHIEVEMENT SINAV SAATLERİ;

SINAV ADI : LISTENING - YOKLAMA SAATİ: 09:10-09:30 (Attendance - MS TEAMS)  /  SINAV SAATİ: 09:30-10:10 (Test - OİS)

SINAV ADI : USE OF ENGLISH&READING  - YOKLAMA SAATİ: 10:15-10:30 (Attendance - MS TEAMS)  / SINAV SAATİ: 10:30-12:00 (Test – OİS)

SINAV ADI : WRITING -ALPHA -BETA - GAMMA -  YOKLAMA SAATİ: 12:45-13:00 (Attendance - MS TEAMS) / SINAV SAATİ: 13:00-14:00 (Test – OİS) ALPHA/BETA/GAMMA