Burslu Öğrencilerimize Duyuru:

16 Mayıs 2018 Çarşamba

BURSLU ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURU

Her yıl ÖSYM kılavuzunun üniversitemize ait Bk.76 koşullar maddesinde açıklandığı gibi üniversitemizde verilen bütün burslar NORMAL ÖĞRETİM SÜRESİNCE

• Ön Lisans öğrencilerimizin; İngilizce Hazırlık sınıfı hariç iki eğitim-öğretim yılı için
  • Lisans Öğrencilerimizin; İngilizce Hazırlık sınıfı hariç dört eğitim-öğretim yılı için geçerlidir.

Bu nedenle, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında son sınıfa devam etmekte olan ön lisans ve lisans  öğrencilerimizin normal  Eğitim-Öğretim süreleri, bütünleme sınavlarından sonra dolmuş olacaktır.

Daha önce açıklanmış olan bu konuyu tekrar tüm burslu öğrencilerimize önemle hatırlatırız.

İlgili öğrencilere önemle duyurulur.

Pîrî Reis Üniversitesi Rektörlüğü

NOT:
1- Herhangi bir yarıyılda izinli sayılanların Normal Öğrenim süresi izin süresi kadar uzatılır.
2-Normal eğitim-öğretim süresi sonunda mezun olamayıp mezuniyette beklemeli durumda kalanlar, yıllık öğrenim ücreti yerine sadece aldıkları dersler için ücret ödeyebileceklerdir.