Teknolojik Altyapı İşbirliği Hakkında

30 Ekim 2020 Cuma

Sevgili öğrenciler,

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 22.05.2020 tarihli yazısıyla "Dijital ortamlara erişimi olmayan öğrencilere yönelik çözümlerin (alternatif çevrimiçi erişim yollarının kullanılmasına izin verilmesi, öğrencinin bulunduğu yerdeki üniversite birimleri öncelikli olmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı ve diğer kamu kurumlarının bilgisayar ve internet erişim olanaklarının değerlendirilmesi vb.) üretilmesi kapsamında diğer Üniversitelerle işbirlikleri yapılması" önerilmiştir.

Bu kapsamda; Üniversitemiz teknolojik ve dijital imkânlarından faydalanmak isteyen tüm öğrenciler için Bilgisayar Laboratuvarlarımız kullanıma hazırdır.

Aynı şekilde Üniversitemiz öğrencileri de bulundukları illerdeki Üniversitelerin dijital imkânlarından faydalanabilirler.
Konuya ilişkin bilgi ve destek almak için Bilgi İşlem Müdürlüğümüz ile irtibat kurabilirsiniz.

Piri Reis Üniversitesi Bilgi İşlem Müdürlüğü

bilgiislem@pirireis.edu.tr