İngilizce Hazırlık Bölümü Modül Bitirme Sınavları

23 Kasım 2020 Pazartesi
Değerli öğrencilerimiz,
Modül bitirme sınav programımız değişmiştir. Yeni sınavlarımız aşağıda belirtilen gün ve saatlerde yapılacaktır.
Modül bitirme sınavı (Exit test) yazılı sınavlar Dinleme/Dibilgisi/Okuma/ Yazma bölümleri: 25 Kasım 2020 Çarşamba
Konuşma sınavları: 26-27 Kasım 2020 Perşembe -Cuma
Yazılı sınavlara tüm öğrenciler aynı gün gireceklerdir. Konuşma sınavına öğrenciler kendileri için ayarlanan gün ve saatlerde gireceklerdir. Detaylı bilgilendirmeleri, duyuruları, tarih ve saatleri web sitemiz üzerinden takip ediniz. Sınavlardan önce herhangi bir sorun yaşamamak için sınav kılavuzunu lütfen dikkatli bir şekilde okuyunuz.

Delta seviyesinin modül bitirme sınavları daha sonra yapılacaktır, 25-27 Kasım 2020 tarihleri arasında dersleri yoktur. Bu hafta CLMS online ödevlerini (unit 4-5-6) bitirmeleri gerekmektedir.

Başarılar dileriz.