DGS Ek Kontenjan İngilizce Hazırlık Sınavı Duyurusu

27 Kasım 2020 Cuma

Değerli Öğrencilerimiz Üniversitemize Hoş Geldiniz,

DGS Ek Kontenjan ile aramıza katılan öğrencilerimize 1 ARALIK 2020 SALI günü OİS sistemi üzerinden ONLINE olarak yapılacak olan sınava kayıt yaptırmış olan bütün DGS Ek kontenjan öğrencilerimiz otomatik olarak tanımlanacaklardır.
Bu sınav ile ilgili olarak ayrıca isim listesi YAYINLANMAYACAKTIR. YANLIZCA İngilizce Seviye Tespit Sınavından (İSTS) 50 ve üzeri not alan öğrenciler için 2 ve 3 ARALIK 2020 tarihlerinde OİS ve MS TEAMS platformları kullanılarak yapılacak olan İngilizce Yeterlik Sınavı (İYS)'na katılacak öğrencilerin listeleri ve MS TEAMS ekip kodları yine internet sitemizin duyurular bölümünde 1 ARALIK 2020 günü akşamı İSTS sonuçları belli olduktan sonra yayınlanacaktır. İSTS'den yeterli notu alamayan öğrencilerin isimleri bahsi geçen duyuruda bulunmayacak olup, bu öğrenciler sınavdan aldıkları nota göre uygun seviye ve sınıflarına atanacaklardır.

İYS'nin 3 ARALIK 2020  tarihinde yapılacak KONUŞMA SINAVI bölümü ile ilgili olarak sınav saati bilgileri sizlerle yine 1 ARALIK 2020 tarihinde internet sitemizin duyurlar bölümünde paylaşılacaktır. Konuşma sınavı için herhangi bir koda ihtiyacınız bulunmamaktadır.
Sadece sizin için belirlenmiş olan sınav saatinden en az 10 dakika önce MS TEAMS platformunda ilgili öğretim görevlilerince sınav için davet edilmeyi beklemeniz yeterlidir.

Sınavlar hakkındaki bilgilendirme dokümanlarını incelemeniz ve aşağıdaki link üzerinden OİS Hesabı Kullanım Kılavuzu videosunu izlemeniz önemle rica olunur.

OİS hesabı kullanım kılavuzu linki: