YATAY GEÇİŞ ÖĞRENCİLERİNİN İNGİLİZCE HAZIRLIK SINAV DUYURUSU

12 Şubat 2021 Cuma

Değerli Öğrencilerimiz Üniversitemize Hoş Geldiniz,

Yatay Geçiş ile aramıza katılan öğrencilerimize 16 ŞUBAT 2021  SALI günü OİS sistemi üzerinden ONLINE olarak yapılacak olan sınava kayıt yaptırmış olan bütün Yatay Geçişli öğrencilerimiz otomatik olarak tanımlanacaklardır.

Bu sınav ile ilgili olarak ayrıca isim listesi YAYINLANMAYACAKTIR.
YANLIZCA İngilizce Seviye Tespit Sınavından (İSTS) 50 ve üzeri not alan öğrenciler için 17 ŞUBAT 2021 tarihinde  OİS ve MS TEAMS platformları kullanılarak yapılacak olan İngilizce Yeterlik Sınavı (İYS)'na katılacak öğrencilerin listeleri ve MS TEAMS ekip kodları yine internet sitemizin duyurular bölümünde 16 ŞUBAT 2021 günü akşamı İSTS sonuçları belli olduktan sonra yayınlanacaktır. İSTS'den yeterli notu alamayan öğrencilerin isimleri bahsi geçen duyuruda bulunmayacak olup, bu öğrenciler sınavdan aldıkları nota göre uygun seviye ve sınıflarına atanacaklardır.

İYS'nin 17 ŞUBAT 2021  tarihinde yapılacak KONUŞMA SINAVI bölümü ile ilgili olarak sınav saati bilgileri sizlerle yine 16 ŞUBAT 2021 tarihinde internet sitemizin duyurular bölümünde paylaşılacaktır.
Konuşma sınavı için herhangi bir koda ihtiyacınız bulunmamaktadır. Sadece sizin için belirlenmiş olan sınav saatinden en az 10 dakika önce MS TEAMS platformunda ilgili öğretim görevlilerince sınav için davet edilmeyi beklemeniz yeterlidir.

Sınavlar hakkındaki bilgilendirme dokümanlarını incelemeniz ve aşağıdaki link üzerinden OİS Hesabı Kullanım Kılavuzu videosunu izlemeniz önemle rica olunur.

OİS hesabı kullanım kılavuzu linki:

İSTS ve İYS sınavlarının Online Yapılması Usul ve Esasları

Başarılar.