İngilizce Yeterlik Sınavı Bilgilendirme

16 Şubat 2021 Salı

16.02.2021 tarihinde yapılmış olan Seviye Tespit Sınavı sonucuna göre 17.02.2021 tarihinde yapılacak olan İngilizce Yeterlik Sınavına katılacak öğrenci:

20200101505     BUĞRA REİS      TURGUT

Değerli Öğrencimiz,

İngilizce Yeterlik Sınavı   TEST ve YAZILI (WRITING) bölümü 17.02.2021 (Çarşamba) tarihinde yapılacaktır.  Eklerde sunulan  sınav saatleri,gözetmen ve MS Teams sınıf kodu listesini ve kılavuzu  inceleyiniz.
1.      Sınavların "Yoklama" bölümü MS Teams uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir.
2.      Yazılı Sınavlar OİS (öğrenci bilgi sistemi) üzerinden uygulanacaktır.
3.      Writing sınav dökümanızın (Word dosyasına) en üst sol kısmına adınızı-soyadınızı, okul numaranızı ve sınıfınızı yazarak ÖNCELİKLE OİS sistemine yüklemeniz önem arz etmektedir.
4.      Herhangi bir sebeple dosyanız OİS'e başarıyla yüklenemez ise zaman kaybetmeden (sınav süresi boyunca) yukarıda belirtilmiş özelliklerde kaydedilmiş olan sınav kağıdınızı (WORD belgesi) gözetmeninize e-posta aracılığıyla ulaştırınız.
5.      Belirtilen süre zarfı dışında gönderilen dosyalar dikkate alınmayacaktır.
6.      Göndermiş olduğunuz paragraf/kompozisyon intihal (başkasının fikrini kaynak belirtmeden kendininmiş gibi kullanmak) olup olmadığı açısından kontrol edileceği için yazdıklarınızın özgün ve size ait olmasına özen gösteriniz.

Öğrenciler İçin MS TEAMS Kullanım Kılavuzu

Sınav Saatleri & Gözetmen & MS Teams Kodları

İngilizce Yeterlik Sınavı  KONUŞMA (SPEAKING) bölümü 17.02.2021 (Çarşamba) tarihinde yapılacaktır.  MS TEAMS PLATFORMUNDA SINAV İÇİN DAVET EDİLMEYİ BEKLEYİNİZ. SINAVLARIN ONLINE OLARAK İCRA EDİLMESİNDEN DOLAYI MEYDANA GELEBİLECEK SARKMALARDAN DOLAYI PANİK YAPMADAN BEKLEYİNİZ. DAVET EDİLEMEZ İSENİZ  pruprep@pirireis.edu.tr ADRESİNE  EN KISA SÜREDE BİLGİ VERİNİZ.
Tüm sınavlarla ilgili yaşanacak sorunlar için öncelikle sınav gözcüsü öğretim elemanlarımızı bilgilendiriniz, ihtiyaç halinde pruprep@pirireis.edu.tr adresine mail gönderebilirsiniz.

Başarılar.

İngilizce Hazırlık Bölüm Başkanlığı